Tagtik

Daarom openen twee zussen een rendez-voushotel in Brussel

Dominique en Nathalie Beaufort, twee vrolijke zussen, heropenden een rendez-voushotel in Brussel. Hotel Treviso bestaat inmiddels al veertig jaar, maar sinds kort is het eigendom van de 52- en 50-jarige zussen. Met Dominique en Nathalie onderging het oude hotel een gehele gedaanteverandering. Het ordinaire en soms onhygiënische karakter van een rendez-voushotel maakte plaats voor een stiekeme oase van rust, ontspanning en lust in een stijlvol kader.

Dominique was voordien seksuologe en haar zus Nathalie kweekte paarden. Dat hebben ze nu even on hold gezet, melden ze aan Het Nieuwsblad. Vorige week opende het vernieuwde hotel haar deuren. "Eigenlijk willen we met ons hotel vooral het dramatische weghalen uit seksualiteit. Seks moet iets spontaans zijn. Het maakt deel uit van het leven en ons welzijn", verklaren ze hun opvallende carrièrewending.

'Maar hoe ziet het cliënteel er eigenlijk uit van dit Brusselse rendez-voushotel?', vroeg de journalist van Het Nieuwsblad zich logischerwijze ook af. "Er komen kantoormensen over de vloer en vooral mensen uit de Europese wijk. Soms met hun vriendin, maar soms zal daar ook al eens een verboden liefde tussen zitten. Een van onze klanten is zelfs een tachtiger die eerst een koffietje drinkt en dan met zijn vriendin naar boven trekt", lachen de zussen guitig. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren