Tagtik

Dáárom zit Lombaerts dus nog altijd bij Zenit!

Nicolas Lombaerts wil graag weg bij Zenit, maar toch staat hij donderdagavond in het Constant Vanden Stockstadion met de Russische ploeg in de 1/16e finales van de Europa League. Vooral Anderlecht en KV Oostende wilden de Rode Duivel graag terughalen naar de Jupiler Pro League. Dat de transfers telkens mislukten, is volgens Zenit-trainer Lucescu maar aan één man te wijten: de makelaar van de speler!

"Lombaerts had kunnen vertrekken, maar zijn dossier sleepte te lang aan", aldus Lucescu op de vooravond van het duel tegen Anderlecht. "Dat hij niet weg is, is de schuld van zijn makelaar. Die sprak veel in de pers, maar stelde weinig voor. Zo bemoeilijkte hij de transfer. Zijn vele uitlatingen zorgden ervoor dat Zenit niet tijdig werk kon maken van een vervanger."

Tijdens de mercato van de volgende zomer mag Lombaerts wel vertrekken van zijn trainer. De speler zelf verklaarde zich al bereid om flink in te leveren om dichter bij huis te kunnen spelen. Marc Coucke kan zich alvast voorbereiden op nieuwe onderhandelingen met de Russen... (Fausto by Tagtik/Bron: Het Nieuwsblad/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren