Tagtik

"Dader Sint-Petersburg is jonge twintiger uit Kirgizië"

Er wordt steeds meer info vrijgegeven over de dader van de bomaanslag maandagnamiddag op het metrostel in Sint-Petersburg.

De veiligheidsdiensten van Kirgizië melden dat de zelfmoordterrorist een 20-jarige Kirgiziër is die luistert naar de naam Kirgies Akbarjon Djalolov. De terrorist zou een explosief in zijn rugzak verborgen hebben waarmee hij elf mensen van het leven beroofde. Volgens Interfax is het ook diezelfde jongeman die de bom in het andere metrostation verstopte. Dat explosief kon op tijd ontdekt en ontmanteld worden zodat er geen slachtoffers vielen. (Skwadra by Tagtik/Source: Interfax/Illustration picture: Twitter)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Russia?src=hash">#Russia</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/SaintPetersburg?src=hash">#SaintPetersburg</a> - Better picture of the suspect of today&#39;s bombing. <a href="https://t.co/zcy77kDJK1">pic.twitter.com/zcy77kDJK1</a></p>&mdash; Terror Events (@TerrorEvents) <a href="https://twitter.com/TerrorEvents/status/849003480106889217">3 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren