Tagtik

De grootse plannen van Joy Anna Thielemans

Joy Anna Thielemans verliet vorige vrijdag de populaire soap 'Thuis', waar ze vijf jaar lang de rol van Jana had vertolkt. Haar vertrek uit Thuis was heel bewust, zo zegt ze bij De Standaard: "Mijn leven was precies het tegenovergestelde geworden van wat ik ervan had verwacht. Te veel zekerheid, geen tijd meer voor de dingen waar ik echt van houd zoals fotografie, mijn familie..."

Sinds haar vertrek uit Thuis vertrok ze ook uit België: voor een nieuw project (dat naar haar eigen zeggen een combinatie is van een televisieprogramma en een social-mediaproject) is ze voor enkele maanden naar Amsterdam verhuisd. En Nederland is maar een tussenstap naar wat ze de komende maanden echt wil doen: reizen.

In mei trekt ze immers voor enkele maanden in haar eentje naar Japan. "De eerste reis die ik weer helemaal alleen maak", zo zegt Joy Anna die op haar 15e al alleen naar Mexico trok om Spaans te leren. "Wellicht blijf ik anderhalve maand, misschien langer. Ik heb alleen voor de eerste avond een hotel geboekt, verder ligt niets vast. Heerlijk gevoel is dat: niet weten wat er komt. Dat heb ik vijf jaar lang niet gehad." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren