Tagtik

De grootste vrees van Pat Krimson

Patrick Claesen, alias Pat Krimson, mag er dan wel heel stoer uitzien, toch heeft de hartelijke Limburger een peperkoeken hart. Dat bewijst hij eens te meer bij een interview met Story.

De 52-jarige Pat Krimson droomt nog steeds van een internationale doorbraak en samen met zijn partner Loredana schieten zijn platen weer de hoogte in op de hitlijsten. Dat betekent opnieuw een drukke zomer voor de succesvolle DJ en muziekproducer, alleen zal Krimson de zorg voor zijn vierjarig dochtertje Troy nooit op de tweede plaats zetten. In Story vertelt de frontman van 2-Fabiola openhartig over de zware combinatie nachtleven-papa, die hem meer dan eens oververmoeid maakt.

"Ik ben graag bezig met muziek, maar in combinatie met het vaderschap is het zwaar. Ik ben ook al in de vijftig hé. Ik heb soms zes optredens in een weekend, maar ik heb geen tijd om te recupereren omdat we voor Troy moeten zorgen", getuigt Krimson. Maar laat er geen twijfel over bestaan, Krimsons vierjarig dochtertje Troy is enorm belangrijk in zijn leven. "Mijn grootste angst is dat Troy alleen achterblijft. Wat zal er dan met haar gebeuren? Ik ben daar echt mee bezig. Op dat vlak hebben we het één en het ander op papier gezet. Gelukkig schiet Loredana heel goed met Troy op", vertelt Krimson. "Troy is een geweldig kind. Voor haar zorgen gaat vanzelf. Ik hoop dat ze in mijn leven blijft, ook al zou Pat er niet meer zijn", springt Loredana Krimson liefdevol bij.

(Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren