Tagtik

De grote angst van Tanja Dexters

Tanja Dexters is net 40 geworden, maar een groot feest komt er niet: daarvoor zijn er in recente tijden te veel negatieve dingen gebeurd. Zo verloor ze haar grote liefde Miguel aan een andere vrouw.

Dat ze de kaap van veertig rondt, vindt ze niet erg: "Ik voel een zekere fierheid om te zeggen dat ik 40 ben. Al is dat vooral omdat mensen dan antwoorden dat ik er nog niet zo oud uitzie", zo laat ze optekenen in een verjaardagsinterview met Het Laatste Nieuws.

De ex-Miss België is zich echter bewust van haar ongezonde levensstijl: ze geeft toe dat water en slaatjes niet aan haar besteed zijn en dat ze liever cola en wijntjes drinkt. Ook sporten is niets voor haar en dus leeft ze wel met een grote angst.

"Het kan gek klinken, maar ik ben écht bang om een hartaanval te krijgen. Mijn vader had er één op zijn 52ste en Miguel kreeg bijna een hartfalen op zijn 39ste. Ik heb al sinds mijn 27ste een veel te hoge cholesterol. Dat het vanaf nu gewoon kan gebeuren is mijn grootste angst." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren