Tagtik

Di Rupo: "PS is enige partij die radicale voorstellen voor goed bestuur doet"

Elio Di Rupo heeft na een lange stilte eindelijk gereageerd op alle schandalen binnen de partij. Volgens de PS-voorzitter is de PS de enige grote partij die radicale voorstellen doet voor een goed bestuur. Dat zei hij tijdens een speciaal partijcongres naar aanleiding van de schandalen.
 
Di Rupo haalt hard uit naar CDH, de partij die de stekker uit de Waalse en Brusselse regering trok. "CDH heeft geprofiteerd van het klimaat om ons in de minderheid te duwen. De haat van onze tegenstanders zal ons echter niet klein krijgen.", schreeuwde Di Rupo.
 
De werkende klasse heeft de PS nodig volgens Di Rupo. "Zonder ons zullen de rechten en verworvenheden van deze klasse worden vernield.", waarschuwt de PS-voorzitter. Nog volgens Di Rupo wordt zijn partij de grond ingeboord door halve waarheden en ondraaglijke beschuldigingen.

Op het speciale partijcongres werd ook aangekondigd dat er tegen 23 augustus concrete hervormingsvoorstellingen zullen komen om de partij uit het slop te halen. (Skwadra by Tagtik/Source: Belga/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren