Tagtik

Duitse gokker ziet 34.200 euro aan zijn neus voorbijgaan door 1 doelpunt!

Mustafa Celik, een Duitse voetballiefhebber die wel eens een gokje durft te wagen, zal geen grote fan meer zijn van Leroy Sané. Door de speler van Manchester City zag hij een flinke som geld door de neus geboord.

Een voetbalkenner mag je de gokker wel noemen, want hij zette 1,90 euro in en voorspelde op een haar na de juiste uitslagen van de wedstrijden van dinsdagavond in de Champions League. Voor Bayer Leverkusen - Atlético Madrid had hij 2-4 voorspeld en die heel onverwachte score stond ook op het scorebord in de BayArena.

Voor de wedstrijd tussen Manchester City en AS Monaco had hij gegokt op 4-3. En die uitslag stond ook op het scorebord van het Etihad Stadium tot minuut 82, toen Leroy Sané er 5-3 van maakte. En met die goal zag de onfortuinlijke Mustafa 34200 euro aan zijn neus voorbijgaan.

"Jij bent me 34200 euro schuldig", zo tweette hij aan Leroy Sané. Die stuurde hem een antwoord: "Ik heb dit gelezen in de kranten. Het spijt me voor die arme drommel..." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren