Tagtik

Emotioneel bericht van Sergio Herman

Sergio Herman heeft op Instagram een emotionele post geplaatst over het verlies van zijn kindje. De sterrenchef en zijn vrouw Ellemieke verloren deze week hun zoontje, net voor de geboorte.

"19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven", zo schrijft de sterrenchef.

Hij bedankte voor alle steun die hij en zijn vrouw heeft gekregen. Hij toonde ook zijn diepste en respect voor zijn vrouw "die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is". (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

 

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️! Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong 💪🏻🙏🏻

Een bericht gedeeld door Sergio Herman (@sergioherman) op 8 Mrt 2017 om 8:53 PST

Ook dit kan u interesseren