Tagtik

Gewapende mannen en insecten verpesten droomvakantie

De Vlaamse Eva Tuytelaers en haar zoontje Hélder keken al lang uit naar hun trip door Brazilië. Het moest en zou een droomvakantie worden. Via Air B&B boekte ze een villa maar bij hun aankomst kwamen er meteen enkele gebreken naar boven : "Het huis was prachtig, maar daar aangekomen voelden we ons niet veilig. Er was geen afsluiting, geen bewaking en geen sociale controle. Voor hij vertrok zei de verhuurder nog: ’Zo één keer om de drie maanden lopen er gasten met een revolver rond die de gsm’s komen ‘vragen’. Dus best ‘s avonds niet buiten komen", vertelt ze geschokt aan HLN.

Ook insecten zorgden ervoor dat ze bij aanvang van haar reis niet kon genieten van al het mooie dat Brazilië te bieden heeft: "Ineens werden we bestookt. In een mum van tijd trokken de lichten op het terras tienduizenden vliegende mieren aan. We sloten ons op, maar de beestjes begonnen zich door alle spleetjes een weg te banen naar binnen. Zo rond een uur of zeven ’s avonds zaten we dan ook in het donker. Maar het was al te laat: binnen, buiten, overal zwermden vliegende mieren."

Gelukkig kon Eva Air B&B contacteren en reisde ze met haar zoontje door naar Praia do Forte, waar haar droomvakantie eindelijk echt kan beginnen. Ze genoot er alvast van wat waterpret met haar zoontje. (SKWADRA by Tagtik/Source: HLN/Illustration Picture: PB)

Ook dit kan u interesseren