Tagtik

Griet Vanhees: "Je eigen kind bewusteloos op de grond zien liggen is vies"

Modeblogster Griet Vanhees (38) hield twee weken geleden haar adem toch even in toen ze haar vijftienjarige zoon tijdens een wielerwedstrijd tegen het asfalt zag vliegen. "Alles ging goed tot een andere wielrenner hem achteraan aantikte. Thibeau belandde in de greppel en smakte met zijn gezicht tegen de grond waardoor hij even het bewustzijn verloor. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben er nog andere renners over hem gereden", doet Van Hees haar relaas in Story.

Ook al is Griet Vanhees al wat gewend, aangezien haar echtgenoot Anthony Kumpen racepiloot is, de val van haar tienerzoon maakte toch veel indruk op de bezorgde moeder. "Je eigen kind op de grond zien liggen, is wel vies. Autosport is minder eng dan wielrennen, want racers dragen een helm en pak."

Zoon Thibeau had vooral veel pijn aan zijn knie en elleboog en liep heel wat schaafwonden op in het gezicht en verspreid over zijn hele lichaam. Als bij wonder hield de jeugdrenner er geen breuken aan over. De 15-jarige Thibeau herstelt vlot en heeft zijn fietstrainingen reeds heel voorzichtig hervat.

(Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren