Tagtik

Hillary Clinton is opnieuw strijdlustig

Nadat ze in november van vorig jaar de presidentsverkiezingen verloor, trok Hillary Clinton zich in de luwte terug. Ze maakte veel boswandelingen en liet slechts af en toe via Twitter weten wat ze vond van het beleid dat haar tegenstander, president Trump, begon te voeren.

Tijdens een vrouwenbijeenkomst deze week in San Francisco, maakte Hillary alvast een strijdvaardige indruk. Op de sociale media is ze opnieuw actiever en spaart zij haar kritiek op president Trump niet. "Dit zijn meer dan cijfers. Amerikaanse levens staan op het spel omdat de regering de wetenschap negeert", zo tweette ze woensdag over de beslissing van Trump om het klimaatbeleid van Obama ongedaan te maken.

"Laten we ons blijven verzetten, ons organiseren en goede ideeën lanceren om het bestaande systeem en mensenlevens te verbeteren", was het motto dat ze tweette over de plannen van Trump om Obamacare ongedaan te maken.

Profileert Clinton zich op deze manier toch als een mogelijke leider van de Democraten? Als Trump politieke nederlagen blijft opstapelen, zal haar toon wellicht alleen nog maar harder worden.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren