Tagtik

Houdt Felice Mazzu woord?

Mogi Bayat had een niet onbelangrijke rol in het vertrek (of was het een ontslag?) van Hein Vanhaezebrouck als trainer van AA Gent. De zaakwaarnemer van Vanhaezebrouck zat mee rond de tafel bij de besprekingen van de scheiding en regelt nu het contract dat de ex-trainer van de Buffalo's kan tekenen bij Anderlecht.

Donderdag ging het gerucht dat Bayat het vertrek van Vanhaezebrouck zo makkelijk had kunnen regelen omdat hij de Gentenaars al een nieuwe trainer zou hebben bezorgd: Felice Mazzu.

Charleroi was er als de kippen bij om te verklaren dat van een vertrek van zijn trainer uit het Stade du Pays de Charleroi geen sprake was. "Felice Mazzu mag in het midden in het seizoen niet vertrekken bij Charleroi", zo sprak Pierre-Yves Hendrickx, algemeen directeur van de club, bij de RTBF. "Felice Mazzu is een persoon die zijn woord houdt. Hij komt zijn contracten altijd na. Wat er ook gebeurt: Charleroi zal zich altijd verzetten tegen een vertrek van Felice Mazzu. Voor iedereen is dit dossier dus gesloten."

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren