Tagtik

Jeroen Meus begraaft droom

Het tweede seizoen van het televisieprogramma 'Goed volk' heeft heel wat moeite gekost bij tv-kok Jeroen Meus. "Tweeënhalf jaar werken aan acht afleveringen: ik denk inderdaad niet dat ik dit nog eens ga doen. Ik heb zelfs getwijfeld om deze tweede reeks te maken", biecht hij op aan HLN.

Meus is als culinaire multitasker met veel verschillende projecten bezig zoals zijn restaurant Würst, een nieuw boek en uiteraard Dagelijkse kost. Heeft hij dan nog tijd voor zijn gezin, vroeg HLN zich af.  "Ik zie m'n zoon juist heel veel. Ik beschouw 2017 als een half sabbatjaar, want ik heb me voorgenomen alle schoolvakanties vrijaf te nemen. Ik heb eindelijk 'nee' leren te zeggen", vertelt de Leuvense BV.

Komt er ooit nog gezinsuitbreiding? "Het ziet ernaar uit dat het in ons geval bij één kindje zal blijven. We hebben lang geprobeerd om een tweede te krijgen, ook via ivf, maar het lukt niet. Steph en ik gaan naar de 40, we zijn die droom stilaan aan het begraven", vertelt Jeroen Meus aan HLN. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren