Tagtik

Jürgen Klopp: de volgende trainer van Barça?

Luis Enrique zal zijn contract bij FC Barcelona dat loopt tot het einde van het seizoen, wellicht niet verlengen. Na de 4-0 pandoering bij PSG in de Champions League deze week gonst het van de geruchten over wie hem moet opvolgen als trainer van de Blaugranas.

Ernesto Valverde (Athletic Bilbao), Jorge Sampaoli (FC Sevilla) en Pep Guardiola (Manchester City) waren een van de eerste namen die de ronde deden, maar de Spaanse (en Britse) media melden haast elke dag nieuwe kandidaten. Zo spreekt de Sunday Mirror zondag van Ronald Koeman (Everton) mocht Barça ervoor kiezen om een ex-speler aan te stellen zoals het vroeger al deed met Johan Cruijff, Pep Guardiola, Frank Rijkaard of... Luis Enrique.

De Engelse krant vermeldt zondag ook nog de naam van Jürgen Klopp, de trainer van Liverpool. De Duitse trainer van de Reds is een groot liefhebber van Barça en trok in december nog met zijn ploeg naar het Camp Nou om de wedstrijd in de Champions League tegen Borussia Mönchengladbach bij te wonen. Maar of Liverpool Klopp zal laten vertrekken (en of hij dat überhaupt wil) is nog maar de vraag: het contract van de Duitser loopt nog op Anfield Road tot eind juni 2022! (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren