Tagtik

Kadèr Gürbüz (48) openlijk over botox

Thuis-actrice Kadèr Gürbüz nadert de vijftig, maar 'wil niet lelijk oud worden'. Dat vertelt de actrice in weekblad Story.

"Ik heb nu al twee keer botox gebruikt, maar ik waak er wel over dat ik er naturel blijf uitzien. Daarom beperk ik het voorlopig tot één keer per jaar", zegt de Vlaamse actrice die in september op de planken staat met 'Brasschaatse Huisvrouwen'. Toch was Gürbüz niet meteen overtuigd van het gebruik van botox: "Na de eerste keer twijfelde ik zelfs om ermee door te gaan, want het voelde raar aan. Ik vroeg me ook af of ik nog wel genoeg expressie in mijn gezicht kon leggen om te acteren."

Die angst verdween echter al snel, waardoor de actrice er zich goed bij voelt. "Mensen die kritiek hebben op botox, nodig ik trouwens uit op de set van Thuis, om zich eens in close-up te laten filmen. Ik vind het best  confronterend om mezelf op het scherm te zien, maar dankzij botox is het een heel verschil met beelden van anderhalf jaar geleden.

De stap naar plastische chirurgie zal de 48-jarige Kadèr Gürbüz echter niet meteen zetten. "Ik zou al heel gefrustreerd moeten geraken om in mijn lichaam te laten snijden, want ik ben bang voor narcose. Dat kan misgaan hé! Toegegeven, als ik zie welke mooie resultaten het soms oplevert, begin ik wel te twijfelen", besluit de populaire actrice lachend bij Story.

(Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren