Tagtik

Kasteelheer ‘The Sky is the Limit’ verhuisde naar rijhuis

Ondernemer Peter Van den Berge was te zien in het Vier-programma 'The Sky is The Limit'. De rijke ondernemer woont immers samen met zijn vrouw Faith en hun kinderen Raoul, Esme, Nora, ­Ronan en Emiel in een prachtig kasteel in Beveren-Waas.

Voor het Nederlandse tv-programma 'Steenrijk Straatarm' ruilde Van den Berge samen met zijn familie zijn kasteel een week in voor een klein rijhuisje in Nederland. Ook moest zijn gezin een week met het budget van de Nederlandse familie rondkomen en vice versa. "Eén week was lang genoeg. Alle respect voor die mensen, maar ik ben nogal op hygiëne gesteld. Huisdieren die over tafel lopen, daar hou ik niet zo van. Maar we hebben de handen uit de mouwen gestoken. Ik heb mezelf uit­genodigd bij de buren om te eten. Die schrokken even, want we waren met zeven. Bij die man kon je wél van de grond eten", vertelt de succesvolle ondernemer in Het Nieuwsblad.

Van den Berge is tevreden met de unieke ervaring die hij opdeed bij dit uitwisselingsproject. "Het andere gezin heeft zich netjes gedragen in ons kasteel. Ze vonden het heel vermoeiend, al dat rond­lopen. (lacht) Zelf heb ik dan weer geleerd dat je met weinig geld ook lekker kan koken en we als gezin een echte clan vormen", vertelt de Oost-Vlaming.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren