Tagtik

Koppeltje sterft dag na huwelijk

Twee 19-jarigen stapten vorige week in het huwelijksbootje. Het jonge koppel uit de Amerikaanse staat Texas raakte amper een dag na hun huwelijk betrokken in een zwaar verkeersongeval.

Austin en Rebekah liepen op wolkjes toen ze vorige week vrijdag hun jeugdige liefde voor elkaar bezegelden in het Amerikaanse Wichita. Het koppeltje leerde elkaar vier maanden voordien kennen toen ze beide alleen op vakantie gingen. Austin Wesson was een surfleraar uit de omgeving van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, terwijl Rebekah Bouma een jonge Amerikaanse uit Texas was. Na vier maanden besloot het koppel al om te trouwen.

Om voorlopig nog onduidelijke reden raakte de truck van het koppel daags na hun trouw van de weg en knalde hij tegen een boom. Bestuurder Austin overleefde de hevige klap niet. Zijn kersverse echtgenote Rebekah stierf maandagmiddag aan haar zware verwondingen.

"Ze had een groot hart. Ze hield ervan om mensen zo goed mogelijk te helpen", vertelt de noodlottige moeder van het meisje. "Hij was een heel serieuze en respectvolle jongeman", vertelt de vader van Rebekah.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Wichita Eagle/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren