Tagtik

Little Britain: tante en nichtje zitten uur lang vast in schommel

Het was een vrij gênant zicht toen de brandweer van het Britse Plymouth de 40-jarige Mel en haar 11-jarige nichtje Layla aantrof in het speelplein van het St Levan Park.

Omdat nichtje Layla niet meer uit de schommel raakte, wou haar hulpvaardige tante haar tonen hoe ze er moest uit klauteren. Ook zij raakte echter klem te zitten in de andere kinderschommel ... "Ik zag dat ze vastzat en wou haar tips geven om eruit te geraken. Uiteindelijk kroop ik er maar zelf in om te tonen hoe ze er weer uit kon klauteren. En toen zat ik dus zelf ook vast. Ik denk dat we er zo’n uur gezeten hebben. Het was echt het meest gênante moment uit m’n hele leven, ik voelde me een complete idioot", verklaart Mel (40) met het schaamrood op de wangen.

Na een uur kwam de brandweer het olijke duo bevrijden uit zijn benarde situatie. "Vroeger kon ik zonder problemen in en uit een gelijkaardige schommel geraken. Ik ben het afgelopen jaar echter wat verdikt. Door deze ervaring ben ik alleszins gemotiveerd om wat gewicht te verliezen. Ik ben vandaag zelfs al gaan sporten", ziet Mel het positieve van de situatie toch nog in. 

(Skwadra by Tagtik/Source: Daily Mail/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren