Tagtik

Lukaku laat zich van zijn slechtste kant zien

Wat is er echt gebeurd in de coulissen en de kleedkamers van Old Trafford na de zege van Manchester City (1-2) in de Manchester Derby? De politie en de stewards zijn moeten tussenkomen toen een twintigtal spelers en mensen van de technische staf van beide clubs het met elkaar aan de stok kregen. Er vielen klappen en er werd met flessen gegooid, waarbij Mikel Arteta, een van de hulptrainers van Pep Guardiola, gewond raakte in het gezicht.

De rel zou zijn aangebroken nadat José Mourinho aan de winnaars van het duel zou zijn komen vragen om hun overwinning minder luidruchtig te vieren. The Special One kreeg het vooral aan de stok met Ederson, doelman van de Citizens: de twee kemphanen wisselden flink wat Portugese scheldwoorden met elkaar.

Toen het niet langer bij woorden bleef, zou volgens Britse media, ook Romelu Lukaku zich met de zaken hebben bemoeid. Volgens een getuige transformeerde de rel zich tot een echte caféruzie.

Enkele spelers van City waren geschokt door het gedrag van Mourinho, iemand die wel vaker provocaties uitlokt, en van enkele spelers van United, waaronder Lukaku. Handelde de Rode Duivel uit frustratie na een zwakke wedstrijd die The Times omschreef als de 'nachtmerrie voor Lukaku die 90 minuten duurde'?

Sinds hij niet zo vlot de weg naar het doel meer vindt, valt Lukaku op door vervelend gedrag ten aanzien van zijn eigen ploegmaats en zijn tegenstanders. Tijd om voor bezinning, Romelu?

(Fausto with Tagtik and LpR - Source: The Guardian, The Times/ Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren