Tagtik

Meisje (14) overdag verkracht in Londens park

Een schoolmeisje van amper veertien jaar oud werd twee weken geleden op klaarlichte dag verkracht in het Avery Hill Park in het Londense Greenwich. Het nieuws raakt nu pas bekend nu Scotland Yard een beeld van een bewakingscamera verspreidt om de dader te kunnen vatten.

De gruwelijke daad vond plaats op 4 september in de voormiddag in een afgezonderd deel van het Londense park. De politie verspreidt nu een beeld dat gemaakt werd door een bewakingscamera waarop vermoedelijk de dader staat. "Dit was een gruwelijke aanval op een kwetsbaar meisje, in het midden van de dag. Iedereen die op dat moment in de omgeving was en iemand opmerkte die aan de omschrijving van onze verdachte voldoet of iets vreemd zag, neem alstublieft contact op met ons. Mijn team wacht op je telefoontje", zegt agent Mark Azariah.

De politie zoekt naar een zwarte man met magere lichaamsbouw, kort zwart haar en een snor. Op de dag van de feiten droeg de twintiger een zonnenbril, een zandkleurige legerbroek, donkere schoenen en een grijze rugzak.

(Skwadra by Tagtik/Source: Independent/Picture: Metropolitan Police)

Ook dit kan u interesseren