Tagtik

Moslim zamelt bijna 30.000 euro in voor slachtoffers Londen

Een hartverwarmend verhaal uit Engeland bereikte ons zonet. In tijden van polarisatie waarbij er misschien soms te veel gefocust wordt op wat ons verschillend maakt van elkaar in plaats van extra aandacht te besteden aan wat ons verenigt, heeft Muddassar Ahmed voor een prachtige actie gezorgd.

Muddassar Ahmed was woensdag getuige van de terroristische aanval in Londen aan het Britse parlement en besloot om daarna tot actie over te gaan. Hij verzamelde met een crowdfunding onder de naam 'Muslims United for London' maar liefst 29.160 euro. De actie loopt nog steeds en er blijft geld binnenstromen. Met deze mooie som wil hij de slachtoffers van de aanslag en hun families helpen. Hij contacteerde alvast de burgemeester van Londen om samen verder te bekijken hoe het geld nuttig besteed kan worden. (Skwadra by Tagtik/Source: Independent/Illustration picture: TT)

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">Muslims United for <a href="https://twitter.com/hashtag/London?src=hash">#London</a> | LaunchGood <a href="https://t.co/VTr5i3T1Oz">https://t.co/VTr5i3T1Oz</a> <a href="https://t.co/2HWvxFm4oO">pic.twitter.com/2HWvxFm4oO</a></p>&mdash; Financial Trends (@Financeolizer) <a href="https://twitter.com/Financeolizer/status/844924111956721664">23 maart 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren