Tagtik

Nederlandse Barça-fan verlaat Camp Nou bij 3-1...

Cris Rolandus, een 36-jarige Nederlandse supporter van FC Barcelona en reporter voor RTV Rijnmond, beging woensdagavond wellicht de vergissing van zijn leven: hij verliet Camp Nou in de 83e minuut toen het 3-1 stond om alle drukte na afloop van de wedstrijd voor te zijn. Maar daardoor miste hij de historische comeback van de Blaugranas tegen PSG in de Champions League.

"Ik ben er nog steeds naar van", zo doet de Nederlander zijn verhaal bij het Algemeen Dagblad. Hij was bijna uit het stadion toen het 4-1 werd, daarna hoorde hij het 5-1 worden. Door het raam van een café zag hij Sergi Roberto de 6-1 maken.

"Maanden geleden had ik het kaartje voor 105 euro gekocht. De pijn werd nog ondraaglijker toen ik zag naar welke hoek Sergi Roberto, de maker van de 6-1, liep na zijn beslissende treffer. In die hoek zat ik, op rij 8. Dood- en doodzonde. Ik had midden in het feest kunnen staan."

De Rotterdammer zal dus in de toekomst niet zo gauw meer een stadion verlaten voor het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter heeft geklonken... (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren