Tagtik

"Neymar MOET iets winnen"

De 29-jarige Willian Borges da Silva deelt een prikje uit aan zijn vier jaar jongere landgenoot Neymar da Silva Santos Júnior.

Paris Saint-Germain werd vorig jaar slechts 'tweede' in de Ligue 1. Het was AS Monaco dat zich na een lang en slopend seizoen tot Frans landskampioen kroonde. Dat horrorscenario wil PSG het koste wat het kost vermijden. En in dit geval mag je dit gerust letterlijk nemen.

Met de absolute recordtransfer van Neymar komt uiteraard wat druk op de frele schouders van de Braziliaanse balkunstenaar. De transfer deed heel wat stof opwaaien. PSG droomt ervan om eindelijk de Champions League te winnen en met de 222 miljoen euro die het spendeerde aan Neymar, hoopt het dit te kunnen verwezenlijken.

Landgenoot Willian, actief bij het Engelse Chelsea, begrijpt de keuze, maar benadrukt maar al te graag dat Neymar zich zal moeten bewijzen. "Iedere speler heeft zijn eigen ideeën. Ik kan me ook voorstellen dat het voor hem geen makkelijkek keuze was om Barcelona te verlaten", zegt Willian aan het internationaal gerenommeerde Goal.

"Of hij de beste voetballer van de wereld kan worden? Alles zal afhangen van welke prijzen PSG dit seizoen wint. Neymar móét iets winnen of het goed doen in de Champions League. Als dat lukt, komt hij in de buurt van de titel beste voetballer van de wereld", besluit de aanvallende middenvelder van Chelsea.

(Skwadra by Tagtik/Source: Goal/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren