Tagtik

Nu ook effectief tandenstokers ontdekt bij inbraak

De politie van Grimbergen heeft eind juni drie mannen opgepakt die ervan verdacht werden massaal tandenstokers tussen deuren van woningen te hebben gestoken. Dit deed het drietal om te weten te komen of de bewoners met vakantie zijn of niet, om daarna hun slag te kunnen slaan als de tandenstokers na enkele dagen nog steeds onaangeroerd waren. Althans dat vermoedde de politie.

Toen kreeg de lokale politie van Grimbergen immers maar liefst vijf meldingen van bewoners die tandenstokers tussen hun raam of deur vonden. De Grimbergse politie riep toen de inwoners op om waakzaam te zijn en elke verdachte handeling te melden.

De waarschuwing blijkt nu zeker niet overdreven te zijn geweest aangezien afgelopen donderdag bij een inbraak in de regio Grimbergen effectief tandenstokers aangetroffen werden. Dat meldt Persinfo. "Daarom vragen we om hier toch oog voor te hebben en ons dergelijke situaties te melden. Vraag zeker ook aan de mensen die op uw huis passen tijdens uw afwezigheid, hier op te letten. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen", herhaalt de politie de oproep om tandenstokers op te sporen.

(Skwadra by Tagtik/Source: Persinfo/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren