Tagtik

Ook bij kleinere actie wapen en drugs gevonden aan station Halle

Donderdagochtend besloot de politie van de zone Zennevallei om met veel matchtsvertoon een grondige controle uit te voeren aan het treinstation van Halle (Vlaams-Brabant). De drugshandel, steaming, gewapende overvallen, fietsendiefstallen en overlast lopen er immers al maanden de spuigaten uit. Bij de ochtendlijke controle op donderdag werden twee minderjarige en twee volwassenen betrapt op het bezit van drugs. Bij deze grootschalige controle werd ook een man betrapt met een wapen op zak.

In de namiddag vond een kleinere controle plaats aan datzelfde station van Halle. Tussen 15u en 18u werden vijftien personen onderworpen aan een grondige controle door de politie en Securail. Ook dan werd een proces-verbaal opgemaakt voor het bezit van drugs en werd één wapen in beslag genomen, meldt Persinfo.

Of de grootschalige en de kleinere actie van donderdag een afschrikeffect zullen hebben, is nog maar de vraag. Jongerenbendes uit Tubeke teisteren de schoolgaande jeugd, pendelaars en omwonenden van het treinstation van Halle immers al lange tijd. De inwoners van Halle houden hun hart vast voor het carnavalsweekend. (Skwadra by Tagtik/Source: Persinfo/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren