Tagtik

Oplichtster haalt spaargeld af na diefstal handtas

Tijdens de nacht van 30 op 31 januari 2016 werd in Brussel een handtas gestolen. Het slachtoffer was identiteitsdocumenten en bankkaarten kwijt bij de diefstal. Inmiddels werden reeds vele bankrekeningen geopend met de gestolen persoonlijke documenten van het slachtoffer. Hierna werd zelfs het spaargeld van het slachtoffer onrechtmatig afgehaald door een onbekende.

Het parket en de politie zijn op zoek naar een onbekende vrouw die gefilmd werd toen ze naar de bank ging om op naam van het slachtoffer opnieuw een rekening te openen. Het gaat om een normaal gebouwde vrouw. Ze heeft lang donker haar tot op de schouders en een froufrou. Op het ogenblik van de feiten droeg ze een witte broek, een witte bloes, een okerkleurige vest en bruine laarzen met hoge hakken. Ze had een rechthoekige bruine handtas bij zich. Dit meldt de politie.

Ken je deze vrouw of hebt u andere nuttige informatie met betrekking tot de feiten, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0800 30 300 of opsporingen@police.belgium.eu.
(Skwadra by Tagtik/Source: Persinfo - Politie/Illustration picture: Police Belgium)

Ook dit kan u interesseren