Tagtik

Optreden Boef: Belgische organisator treft extra veligheidsmaatregelen

In het Vlaams-Brabantse Ternat start vrijdag Midzomer Wambeek. Deze dorpsfeesten zijn er bekend in de streek en kunnen ook dit jaar opnieuw pronken met enkele mooie namen op de affiche. De Nederlandse rapper Boef zal er alvast voor een uitzinnig publiek zorgen.

De organisatie van Midzomer Wambeek zal voor het optreden van de Nederlandse rapper Boef extra veiligheidsmaatregelen treffen. Dit komt er nadat vorig weekend het optreden van Boef op het Sfinksfestival nog noodgedwongen moest stopgezet worden nadat verschillende kinderen flauwvielen in het publiek. Door de volkstoeloop op het concert van Boef, werd er immers enorm geduwd in de mensenmassa.

In Ternat willen ze dergelijke toestanden alvast vermijden. De organisatie meldt dat ze zich strikt zullen houden aan de maximale capaciteit van 3.000 toeschouwers. Ook zullen vooraan extra veiligheidsmedewerkers geplaatst worden en zullen er extra politie-agenten ingezet worden. Door het terreurdreigingsniveau zullen rugzakken ook niet toegelaten worden.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Laatste Nieuws/Illustration picture: Youtube screenshot)

Ook dit kan u interesseren