Tagtik

Oudste supermarktmedewerker (95) gaat voor tweede keer met pensioen

De Engelse Queen regeert op haar 91ste nog altijd, maar de Engelsman Reg Buttress doet nog beter. Deze 94-jarige Brit werkt in een lokale supermarkt en heeft nu zonet besloten om eindelijk met pensioen te gaan.

Na bijna vier decennia in de supermarkt in Zuid-Wales, houdt Reg Butress ermee op. Op 65-jarige leeftijd ging de man al eens met pensioen ... maar na amper enkele maanden kwam hij terug op zijn stappen en keerde hij terug naar Cwmbran store. Tijdens zijn tweede carrière in de Britse supermarkt, werkte Reg er halftijds. Nu besliste de werkverslaafde man om in september zijn uniform definitief aan de haak te hangen.

Reg Buttres, wiens zoon zelf al enkele jaren met pensioen is, begon op dertienjarige leeftijd te werken. Na een rijkgevulde en vooral lange professionele loopbaan, heeft hij besloten om uit te bollen. Op de dag dat hij 95 zal worden in september, stopt hij met werken. "Ik word te traag om m'n job nog goed uit te voeren. Ik heb genoten van elke minuut dat ik in de supermarkt al heb gewerkt", reageerde Reg bij Wales Online.

Wat hij na zijn pensioen zal doen? 'Tijd besteden aan m'n kippen en naar het rugby gaan kijken', antwoordde de montere negentiger!

(Skwadra by Tagtik/Source: Wales Online/Illustration picture: Screenshot Wales Online)

Ook dit kan u interesseren