Tagtik

Personeel Brussels Airlines helpt getroffen Ryanair-reizigers

Sinds gisteren bieden personeelsleden van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines kortingen aan via sociale media. Bij deze actie kunnen reizigers die hun Ryanair-vlucht geannuleerd zagen door de chaos die er momenteel heerst bij de Ierse low cost maatschappij, een korting van 15 % opstrijken als ze tickets voor een vlucht bij Brussels Airlines bestellen.

Aangezien personeelsleden van Brussels Airlines onbeperkt 15 % korting mogen toestaan aan vrienden en familie, is deze actie volkomen legaal. Ook het bestuur van Brussels Airlines is tevreden met de spontane solidariteit die de personeelsleden tonen door hun ambassador-code te gebruiken voor de getroffen Ryanair-reizigers.

"Facebook- en andere vriendjes die het nog steeds niet geleerd hebben en die het slachtoffer zijn van de annulaties bij Ryanair: jullie kunnen via mij 15 procent korting krijgen op een Brussels Airlines ticket. Interesse? Contacteer mij", luidt één van de vele boodschappen die werknemers van Brussels Airlines via sociale media de wereld insturen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren