Tagtik

Pommeline raakt gewond in Mexico

Temptation Pommeline geniet momenteel van een heerlijke vakantie in Mexico samen met haar Nederlandse partner Merijn, die ze als verleidster leerde kennen op Temptation Island. Toch zal de Belgische Pommeline enkele dagen iets minder vrolijk wakker worden met behoorlijk wat spierpijn, aangezien ze op dag vijf van haar verblijf in het Mexicaanse paradijs zwaar ten val kwam bij een excursie.

Bij een bezoek aan een grot gleed Pomeline uit en kwam ze helemaal verkeerd neer in het water. "Haar lichaam is enorm stijf op dit moment. Ze heeft zware blauwe plekken en een gekneusde rib. We kunnen wel vaststellen dat ze een engeltje op haar schouder heeft gehad vandaag", vertelt het koppel via Youtube, nog bekomend van de val in Mexico.

Dat Pommeline geluk heeft gehad bij haar val in de grot, beseft ze ook zelf: "Buiten een gekneusde rib, enorme spierpijn aan m’n linkerzijde en serieuze blauwe plekken, kwam ik er nog goed van af! Vandaag mank lopen en rustig aan doen", schreef de Belgische schone op Facebook.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren