Tagtik

Presentatrice Annelien Coorevits en haar visie op 'zotste' Temptation Island ooit

Nooit keken meer Vlamingen naar de avonturen en fratsen van de koppels en vrijgezellen uit Tempation Island. Op woensdagdagavond zitten vele mensen dan ook aan hun televisietoestel gekluisterd of kijken ze in groep om de moves van de vrijgezellen of het bedrog van de vier koppels te aanschouwen. Temptation Island is een programma dat zowel uit Nederlandse als Vlaamse deelnemers bestaat, waardoor het ook in Nederland op de buis te zien is. De Vlaamse Annelien Coorevits schotelt samen met co-presentator Rick Brandsteder de koppels geregeld beelden voor van hun partner.

Op deze zogenaamde 'vuurkampen', zoals een deelneemster het deze editie noemde, kan het er wel eens heftig aan toe gaan. Bewijs daarvan de beelden die Coorevits vorige week aan de dames toonde. Drie van de vier heren pleegden namelijk, als reactie op het losbandige gedrag van hun vriendin, lichamelijke daden met de wulpse vrijgezellen. De wereld van de dames stortte in. Maar wat vindt presentatrice Annelien Coorevits zelf van deze slechtnieuwsboodschap die ze moest brengen?

"Waarom gaan mensen vreemd? Ik denk dat je altijd de schuld bij beide partijen moet zoeken als het een langdurige relatie is", vertelt Coorevits aan televisiezender Vijf. "De inpact van vreemdgaan op een relatie is enorm, dat mag je nooit onderschatten. Het geeft een enorme deuk in het zelfvertrouwen van de vrouw. Geen enkele vrouw wil vervangen worden door een of andere del", zegt Coorevits rechttoe rechtaan. Door het grote bedrog in de afgelopen afleveringen van Temptation Island onderschat Coorevits de invloed dat dat heeft op de intieme relatie van de koppels zeker niet: "De eerste keer dat de partners terug intiem zouden zijn, zal dat denk ik echt een ramp zijn. Ze zullen terug van nul moeten herbeginnen." Tot slot vertrouwt de echtgenote van profvoetballer Olivier Deschacht de camera nog toe dat ze zelf nog nooit haar partner bedrogen heeft.  (Skwadra by Tagtik/Source: VIJF/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren