Tagtik

Rijke vrienden van Messi blijken heel gierig te zijn

Tijdens het decadente huwelijksfeest van Lionel Messi eind juni, vroeg de Argentijnse superster aan zijn 260 gasten om geen kado's te geven. In plaats daarvan vroeg hij hen om een bedrag te storten aan een organisatie die zorg draagt voor dakloze Argentijnen. De inzameling blijkt een fiasco.

Lionel Messi stapte eind juni in het huwelijksbootje met 'zijn' Antonella Roccuzzo. Het huwelijksfeest, waarop 260 vrienden en ploegmaats uitgenodigd werden, kostte maar liefst 500.000 euro.

Neymar, Ronaldinho, Piqué, Shakira, Luis Suarez, Fabregas, Lavezzi en vele andere genodigden werden gevraagd om geen kado's te geven maar om een gift te doen aan de Argentijnse organisatie Techo, die zorgt voor noodopvang voor mensen die in de problemen zitten.

De oproep van de vijfvoudige Gouden Bal-winnaar lijkt echter in dovemansoren terechtgekomen te zijn. Op maandag maakte de organisatie immers, zoals de Argentijnse wet het opdraagt, haar rekeningen bekend. Daarin staat vermeld dat het huwelijk van Messi de organisatie maar 9.500 euro opleverde ... goed voor zo'n 36.50 euro per genodigde!

(Skwadra and Dupk by Tagtik/Source: lesechos.fr/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren