Tagtik

[NO PHOTO]Schwarzenegger heeft er door Trump genoeg van

De 69-jarige Oostenrijks-Amerikaanse acteur en politicus Arnold Schwarzenegger ziet een tweede seizoen als presentator van "The new celebrity apprentice" niet zitten. De voormalige gouverneur van Californië vindt dat Donald Trump, die de show van 2008 tot 2014 presenteerde, nog te veel aan het televisieprogramma wordt gelinkt.

"Toen de mensen ontdekten dat Trump nog betrokken was bij de show als executive producer en er nog steeds geld voor kreeg, is de helft van de mensen de show beginnen boycotten", vertelt de Terminator aan CNN.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">Arnold Schwarzenegger isn&#39;t voluntarily leaving the Apprentice, he was fired by his bad (pathetic) ratings, not by me. Sad end to great show</p>&mdash; Donald J. Trump (@realDonaldTrump) <a href="https://twitter.com/realDonaldTrump/status/838016045222854656">4 maart 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Eerder gaf president Trump zijn opvolger Schwarzenegger al een serieuze veeg uit de pan op Twitter. Trump lijkt te krijgen wat hij wou, nu Arnold Schwarzenegger al na een seizoen "The new celebrity apprentice" verlaat. (Skwadra by Tagtik/Source: CNN)

Ook dit kan u interesseren