Tagtik

Twee personen overleden door uitlaatgassen stroomgenerator

In de provincie Luxemburg zijn gisteren twee personen dood aangetroffen in een woning. Een 66-jarige bewoonster werd er samen met een vriend gevonden. Uit de eerste vaststellingen van het onderzoek blijkt dat het tweetal is overleden door intoxicatie, afkomstig van een stroomgenerator. 

Het was de zoon van de bewoonster die de twee personen dood aantrof. Hij wilde een bezoekje brengen aan zijn moeder. De hulpdiensten konden enkel het overlijden van het tweetal bevestigen. Het parket is een onderzoek gestart, maar volgens de magistraat zouden de twee zijn gestorven door de uitlaatgassen van een stroomgenerator.

De zoon verklaarde dat zijn moeder deze generator gebruikte als noodoplossing, in afwachting van een nieuwe elektriciteitsmeter. (SKWADRA by TagTik/Image:Belga)



Het parket is een onderzoek gestart naar de precieze omstandigheden van het overlijden. Volgens de magistraat lijkt het er op dat de twee zijn gestorven door intoxicatie van de uitlaatgassen van een stroomgenerator. Volgens de zoon werd die generator gebruikt in afwachting van een vervanging van de elektriciteitsmeter.

Ook dit kan u interesseren