Tagtik

Vader van Vincent Van Quickenborne vermist

De vader van Kortrijks burgemeester Vincent Van Quickenborne wordt sinds dinsdagnamiddag vermist.

"Rond 15 uur is hij met zijn fiets van thuis in centrum Kortrijk vertrokken. Hij is spoorloos. Help ons", schreef Vincent Van Quickenborne dinsdagavond zelf op sociale media. Georges Van Quickenborne is cardioloog.

Ook de politie verspreidde inmiddels een opsporingsbericht:

"Op dinsdag 1 augustus tussen 13 en 15.30 uur verliet Georges Van Quickenborne, een 71-jarige man, zijn woning in de Hendrik Consciencestraat in Kortrijk. Sindsdien werd hij niet meer opgemerkt. Hij vertrok met zijn grijze elektrische damesfiets van het merk Koga met grijze zadeltassen."

"De heer Van Quickenborne is normaal gebouwd en 1m75 groot. Hij heeft grijs kortgeknipt haar met voorhoofdskaalheid en bruine ogen. Mogelijk heeft hij zijn bril bij zich. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een beige hemd, een grijze polar, een lichtgrijze pet en vermoedelijk een kakikleurige sportieve broek met afritsbare broekspijpen. Hij kan een verwarde en gedesoriënteerde indruk maken."

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

(Skwadra by Tagtik/Source and illustration picture: social media VVQ)

Ook dit kan u interesseren