Tagtik

[UPDATE] Vermiste vrouw dood teruggevonden, dader is wellicht zoon

Dinsdagochtend is het lichaam van Renée Beckers in Lebbeke teruggevonden. De 67-jarige vrouw was al meer dan een jaar spoorloos. Maandagavond werd haar zoon opgepakt: hij wordt ervan verdacht haar te hebben omgebracht.

Met een speurhond en graafmachines werd dinsdagochtend de omgeving van het appartement waar moeder en zoon verbleven, uitgekamd. Nog voor de graafmachines in actie kwamen, werd haar lichaam gevonden.

De vrouw had weinig contact met de buren omdat ze met haar looprekje maar moeilijk buitenraakte. De buren zagen de vrouw voor het laatst in januari van vorig jaar. De zoon verklaarde dat zijn moeder na een ruzie was weggegaan, met haar bankkaart.

Speurders kregen pas sinds kort argwaan over de verdwijning van de vrouw. Ze konden wel al achterhalen dat Nicolas V. zelf geld afhaalde van de bankrekeningen van zijn 67-jarige moeder.

Vrijdag verschijnt de zoon voor de raadkamer. De speurders kunnen nu verder onderzoeken hoe de vrouw aan haar einde is gekomen. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren