Tagtik

Walter Baele trouwde 3 maanden na kennismaking met vrouw

Of de humoristische duizendpoot Walter Baele nu in de huid kruipt van Van Leemhuyzen uit 'Samson en Gert' of dat hij angstwekkend realistische imitaties van koning Filip neerzet in 'Tegen de Sterren op', hij brengt iedereen aan het lachen.

In Story blikt de komiek eens terug op de afgelopen dertig jaar. De start van zijn carrière als komiek, betekende ook de kennismaking met de liefde van zijn leven. Een opvallende anekdote komt voort uit zijn huwelijk. Toen Baele in 1988 op zoek was naar een fotograaf voor de affiche van zijn allereerste zaalshow, leerde hij Pascale kennen. "Pascale werd me aangeraden, dus zocht ik haar op voor een fotosessie. De vonk sprong meteen over en het duurde geen weken of we hadden al trouwplannen gemaakt."

Het bleef niet bij losse plannen want amper drie maanden na hun kennismaking, stapte het koppel in het huwelijksbootje: "We zijn geen twijfelaars, dat mag duidelijk zijn (lacht). Veel mensen verklaarden ons destijds gek", vertelt Walter aan Story. Walter en Pascale zijn inmiddels al dertig jaar gelukkig getrouwd. (Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren