Tagtik

Zorg jij binnenkort voor de 'temptation'?

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van ‘Temptation Island'. Op deze manier werd het nieuwe seizoen van de gelijknamige televisiereeks omschreven op de website van televisiezender Vijf. Nu afgelopen week de dames wel heel shockerende beelden te zien kregen, als reactie op het losbandige gedrag dat zij de week voordien vertoonden, maakt televisiezender RTL5 van deze emotionele rollercoaster gebruik om nieuwe kandidaten te zoeken.

Ben jij welbespraakt zoals Gringo, heb je het atletische figuur van Haroun, ben je lekker stiekem zoals Lisa of is subtiliteit niet aan jou besteed zoals bij Marvin? Dan ben jij meer dan waarschijnlijk de ideale kandidaat voor de volgende editie van Temptation Island. De Nederlandse commerciële omroep lanceert alvast een oproep naar nieuwe koppels èn vrijgezellen. Toch is het nog niet zeker of er wel degelijk een nieuw reeks komt, meldt Vijf. Deze editie van Temptation Island is alvast de succesvolste ooit. (Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Vijf FB)


<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Dat er eentje heel veel zin heeft in het laatste feestje op <a href="https://twitter.com/hashtag/TemptationIsland?src=hash">#TemptationIsland</a>! <a href="https://t.co/KFnOAYSADZ">pic.twitter.com/KFnOAYSADZ</a></p>&mdash; VIJF (@opVIJF) <a href="https://twitter.com/opVIJF/status/844650925562052608">22 maart 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren