Tagtik

Zulte Waregem nam beslissing omtrent Coopman

Zulte Waregem nam een beslissing omtrent Sander Coopman, die gehuurd wordt van Club Brugge.

Vanavond gaat Club Brugge op bezoek bij Essevee. Sander Coopman zal deze wedstrijd vanuit de tribunes van het Regenboogstadion moeten volgen. Club Brugge en Zulte Waregem kwamen immers contractueel overeen in de huurovereenkomst dat indien Coopman wordt opgesteld in een duel tegen Club Brugge, de club die hem huurt (Zulte Waregem) een vergoeding van naar verluidt 700.000 euro moet betalen. Ook al schitterde Coopman voor Essevee op de afgelopen speeldag tegen STVV, hij zal vanavond dus niet in actie komen.

"We hebben werkelijk alles geprobeerd. We hebben samengezeten met Club, de regels doorgenomen ... Of we geen achterpoortje gevonden hebben? Misschien wel, maar ik vind het niet belangrijk. We moeten groot zijn en zeggen: we hebben de deal aanvaard, dan moet je niet gaan zoeken naar gelijk welke zin of punt die niet juist vermeld staat", reageert algemeen directeur van Zulte Waregem Eddy Cordier.

Om 20.30 uur zal Zulte Waregem vanavond in eigen huis proberen om zonder Coopman Club Brugge te verschalken. "Sander is momenteel een smaakmaker en dat zie ik ook aan zijn statistieken. Hij loopt de meeste kilometers en doet het meestal perfect in balbezit. We zullen hem hard missen vanavond", besluit Cordier in Het Nieuwsblad.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren