Tagtik

Van Kasteren: "Mathieu moet het spannend maken"

25 November 2017 10:35 (Tagtik) Twee jaar terug verkocht hij zijn ploeg aan Sven Nys, maar Hans van Kasteren, jarenlang grote baas van de Telenet Fidea-ploeg, volgt nog altijd de cross. Hij heeft zelfs een goede raad voor Mathieu van der Poel.

Vanthourenhout: "Aerts en Van Aert niet kansloos"

25 November 2017 09:30 (Tagtik) Niemand anders dan Mathieu van der Poel is de grote favoriet voor de Wereldbekerwedstrijd in het Duitse Zeven van zaterdag. Toch denkt bondscoach Sven Vanthourenhout dat twee Belgen hun voordeel kunnen halen uit het parcours.

Flandriencross Hamme: elke seconde telt

24 November 2017 11:15 (Tagtik) Met de Flandriencross van Hamme staat zondag de derde manche van de DVV Verzekeringen Trofee geprogrammeerd. In de tussenstand zijn drie renners door maar een handvol seconden van elkaar gescheiden.

Klaas Vantornout wijzigt zijn plannen

24 November 2017 09:15 (Tagtik) Klaas Vantornout zag op de sociale media dat de Wereldbekermanche van zaterdag in het Duitse Zeven een moddercross wordt. Hij verandert zijn plannen en trekt toch naar het noorden van Duitsland.

Ook Zeven belooft modder!

23 November 2017 12:00 (Tagtik) Wordt de vijfde manche van de Wereldbeker opnieuw een snelle cross? Wellicht niet, want de organisatoren in het Duitse Zeven lassen een heuse modderstrook in.

En toch is het spannend in de Wereldbeker

23 November 2017 11:30 (Tagtik) Na vier overwinningen in evenveel Wereldbekermanches heeft Mathieu van der Poel een flinke voorsprong uitgebouwd. Na de Nederlander is de strijd om de tweede plek echter heel spannend.