Tagtik

14-jarig meisje betast en lastiggevallen in provinciedomein

Het goede weer bracht de afgelopen dagen heel wat volk naar de verschillende provinciedomeinen. In De Halve Maan in Diest werd op woensdag echter een tienermeisje lastiggevallen.

Beheerder Ria Schepmans reageert kordaat, maar heeft blijkbaar al jaren te kampen met dit fenomeen: "We verdubbelen het aantal toezichters, maar kunnen niet beletten dat groepen jongeren uit het Brusselse naar hier afzakken. Het provinciedomein is toegankelijk voor iedereen, we kunnen niet beletten dat jongeren uit Brussel naar hier afzakken. Zij betalen negen euro en vormen een groot deel van onze inkomsten."

Woensdag werd een 14-jarig meisje betast en lastiggevallen door enkele jongeren. Het provinciedomein zegt dat de ouders van het slachtoffer vermoedelijk geen klacht hebben ingediend. "Wel hebben we het verslag overgemaakt aan de politie. In ons eerstvolgende overleg met de politie zal het ter sprake komen", zegt Ria Schepmans in Het Laatste Nieuws. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Laatste Nieuws/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren