Tagtik

67-jarige man sterft na lapdance

De Red Parrot in El Paso: voor sommigen een oord van verderf, voor andere een paradijsje. Voor een 67-jarige man uit Texas werd een bezoek aan deze stripclub echter zijn laatste reis.

Robert Gene White onderging er vrijdagavond een stomende lapdance. Plots bleef hij roerloos liggen. De stripteaseuse van dienst dacht in eerste instantie dat de levensgenieter een hartaanval fakete om zijn rekening niet te moeten betalen, maar de man bewoog helemaal niet meer. De stripteaseuse belde in paniek de hulpdiensten, maar in het ziekenhuis werd het overlijden van de man vastgesteld. (Skwadra by Tagtik/Source: Siempre 88.9/Illustration picture: Pixabay)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="es" dir="ltr">Un hombre identificado como White murió por causas naturales, mientras mujeres bailaban a en un club “The Red Parrot” en El Paso, <a href="https://twitter.com/hashtag/Texas?src=hash">#Texas</a> PG <a href="https://t.co/jFSz4LuDL9">pic.twitter.com/jFSz4LuDL9</a></p>&mdash; Siempre 88.9 (@Siempre889) <a href="https://twitter.com/Siempre889/status/853987669696630784">17 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren