Tagtik

Bankovervaller wordt dubbele moordenaar die met bloed slachtoffers boodschap achterlaat

Richard Field (49) en Lina Bolanos (38) waren beide gerespecteerde dokters in het Amerikaane Boston in de staat Massachusetts. Afgelopen weekend werden ze echter in hun eigen penthouse om het leven gebracht door een wildeman.

Een van de beste vrienden van dokter Richard Field kreeg vrijdagavond nog een noodsms waarin de Amerikaanse dokter hem smeekte om hulp. Die goede vriend belde vervolgens in allerijl de politie, maar zowel de agenten als de vriend kwamen te laat. Ze troffen het artsenduo dood aan in een plas bloed in hun penthouse.

Op de muur had hun moordenaar een boodschap geschreven met hun bloed. De boodschap zou geweest zijn dat de dubbele moord een vergelding was. Toen de agenten de lugubere ontdekking deden in het penthouse, ontstond meteen een vuurgevecht met de mogelijke dader, die nog aanwezig bleek te zijn.

De verdachte, de 30-jarige Bampumim Teixeira, kon vrij snel geïsoleerd en opgepakt worden. Teixeira raakte slechts lichtgewond bij het vuurgevecht met de politie. Hij blijkt zeker geen onbekende voor het gerecht te zijn, zo werd de mogelijke moordenaar al tweemaal veroordeeld voor een bankoverval.

Hoe de 30-jarige man binnen is geraakt in het zwaar beveiligde appartement en wat hem dreef om het koppel artsen te doden, blijft ook voor de politie een raadsel. De agenten vermoeden dat de dokters hun moordenaar moeten gekend hebben, aangezien hij onmogelijk ongezien het penthouse zou kunnen binnengeraakt zijn. (Skwadra by Tagtik/Source: CBS Boston/Illustration picture: Facebook)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnorthshorepainmanagement%2Fposts%2F615894378612730%3A0&width=500" width="500" height="620" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Ook dit kan u interesseren