Tagtik

Belgische acteur weigert rol in topfilm

De Brusselse acteur Mourade Zeguendi, bekend van zijn vertolkingen in 'Les Barons', 'Dikkenek' en 'Taxi 4', heeft een aanbod gekregen van niemand minder dan topregisseur Brian De Palma. Deze Amerikaan regisseerde immers al heel wat topfilms waaronder Scarface en Carlito’s Way.

Mourade Zeguendi legt het aanbod echter naast zich neer. "Nooit van mijn leven had ik gedacht dat ik de kans zou weigeren om in een film van Brian De Palma te spelen", zegt hij op Facebook. De Belgisch-Marokkaanse acteur zou in de film van De Palma in de huid moeten kruipen van een Molenbeekse terrorist, dat ziet de in Sint-Joost-ten-Node geboren acteur echter helemaal niet zitten. "Mourade heeft ten eerste een heel drukke agenda. Maar inderdaad, hij heeft er ook een probleem mee dat acteurs met een kleurtje vaak voor dergelijke rollen gevraagd worden", vertelt zijn manager aan Bruzz. (Skwadra by Tagtik/Source: Bruzz/Illustration picture: Facebook)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmourade.zeguendi%2Fvideos%2F1393984520688035%2F&show_text=0&width=400" width="400" height="400" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Ook dit kan u interesseren