Tagtik

Belgische vrouw sterft na seksspelletje

Zaterdag omstreeks 8.00 uur brak er brand uit in een appartementsgebouw in Gembloers (Namen). In een bed vonden brandweerlui een overleden 60-jarige vrouw, met stukken stof aan de enkels en polsen vastgebonden.

Een verdachte, die op camerabeelden in de buurt opgemerkt werd, gaf algauw toe dat hij verantwoordelijk was voor de brand. Het parket van Namen heeft echter ook zijn aanhouding bevestigd op verdenking van doodslag. Uit de eerste onderzoeksdaden zou blijken dat de man seksuele betrekkingen heeft gehad met de overleden vrouw. Vincent Macq, procureur van Namen, vertelt dat de verdachte zei dat hij zaterdagochtend in paniek raakte en daarom de stukken stof in brand stak. De man werd onder aanhoudingsmandaat geplaatst en verschijnt vrijdag voor de raadkamer van Namen. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="fr" dir="ltr">Incendie suspect à Gembloux: mandat d’arrêt décerné pour meurtre et incendie volontaire  <a href="https://t.co/ukVJgqZByY">https://t.co/ukVJgqZByY</a> <a href="https://t.co/OY4KeXLdOj">pic.twitter.com/OY4KeXLdOj</a></p>&mdash; lavenir.net (@lavenir_net) <a href="https://twitter.com/lavenir_net/status/872120922421022720">6 juni 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren