Tagtik

Belgische zanger slachtoffer van homofoob geweld

De 19-jarige Timmy Van Lysebeth, zanger bij de Belgische boyband Boycode, werd afgelopen zaterdagavond op een laffe manier het slachtoffer van gaybashing op de Grote Markt in Aalst.

Via zijn facebookaccount deelt de Vlaamse zanger het ongelofelijke verhaal van dit zinloze geweld. "Aan de personen die mij vannacht ineens zaten uit te schelden aan de grote markt van Aalst voor vuile homo, lelijke mongool enz. Mij vervolgens via vanachter op de grond duwden, en mij nadien met de vuist op mijn kaak hebben geslagen. Bedankt voor mijn gekneusde kaak, oogkas en in mijn mond verschillende wondjes te bezorgen.... #not 😜"
Verder geeft de zanger in zijn post, die al bijna 1.000 likes verzamelde en die massaal online gedeeld werd, ook nog enkele mensen die de aanval zagen gebeuren maar niet ingrepen, een serieuze veeg uit de pan. "Oh by the way, aangezien er wat mensen het zeer leuk vonden om te kijken en niets te doen, ook toen ze al weg waren. Erg bedankt", zegt de tiener sarcastisch. (Skwadra by Tagtik/Source and Illustration Picture: Facebook)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftimmyvl%2Fposts%2F10213255906898281&width=500" width="500" height="612" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Ook dit kan u interesseren