Tagtik

Belle Perez blikt terug op horrorbevalling

Half december schonk zangeres Belle Perez (41) het leven aan een wolk van een baby. De kleine Ellia Wouter kwam echer niet zonder slag of stoot op de wereld, getuigt moeder Belle.

"Ongeveer elf dagen voor de uitgerekende datum kreeg ik plots last van vruchtwaterverlies. Ik was in paniek, want zoiets kan complicaties teweegbrengen. Mijn gynaecoloog besloot meteen om de bevalling in te leiden", vertelt Belle Perez aan Story. Die bevalling verliep echter niet zoals gepland. "Alles ging prima, tot de hartwaarden van de baby daalden. Dat betekende dus een spoedkeizersnede. Er was duidelijk iets aan de hand, maar tot op vandaag weet ik niet juist wat."

Voor Belle het goed en wel besefte, lag ze op de operatietafel. "Ik dacht maar aan één ding: mijn kind veilig op de wereld zetten! Ik was ontzettend bang. De roze wolk die ik in mijn hoofd had, moest ik bijsturen", getuigt ze.

Gelukkig verliep alles, na wat nazorg, verder vlot en verkeert Ellia Wouter in goede gezondheid. "Als ik aan m'n horrorbevalling terugdenk, krijg ik nog altijd koude rillingen", blikt Belle Perez terug. (Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren