Tagtik

BREAKING: ISIS dreigt met nieuwe aanslagen in België

"Moslims uit de Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Canada, Australië, Italië en België, blijf uit de buurt van publieke plaatsen zoals markten, straten en parkings. Dit zijn immers allen doelwitten voor soldaten van ons kalifaat. Ze zullen er zich opblazen, mensen omverrijden met hun voertuigen en mensen hun nek oversnijden", dat is de niet mis te verstane waarschuwing die op de Telegram-kanalen van Nashir, de officiële spreekbuis van ISIS, woensdag verspreid werd.

"Jullie zijn een oorlog begonnen tegen ons en jullie zullen daarvoor boeten. De bijna dagelijkse aanslagen in jullie landen zijn slechts het begin. Bereid jullie voor op jullie donkerste dagen", schrijft ISIS in een ander bericht. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Laatste Nieuws - Breaking News/Illustration picture: Belga)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Threat just released by ISIS. <a href="https://t.co/llxWEb3h0p">pic.twitter.com/llxWEb3h0p</a></p>&mdash; Breaking News (@BreakingNLive) <a href="https://twitter.com/BreakingNLive/status/872549172288901120">7 juni 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren