Tagtik

Daarom verkoopt onze overheid plots 50.000 liter alcohol

Met de zonnige temperaturen in het verschiet, is het voor vele Belgen zalig om te genieten met een lekkere cocktail in de hand. Daarvoor hoeft u echter niet meteen naar de supermarkt of de dichtsbijzijnde drankenhandel te rijden.

De FOD Financiën neemt geregeld goederen in beslag. Vaak gaat het over voertuigen of gsm-toestellen die de administratie patrimoniumdiensten dan wekelijks verkoopt. Deze week kan het pronken met een bijzondere aanbieding. De overheid verkoopt namelijk meer dan 50.000 liter sterke drank, goed voor een verkoopwaarde van meer dan een half miljoen euro.

De drank is allemaal van kwaliteitsmerken, maar kan enkel per palet gekocht worden. Zo kan u nog tot dinsdag een bod doen op een van de 22 loten sterke drank. De dranken die in beslag genomen werden en nu verkocht worden, zijn vooral van de merken Smirnoff vodka, Johnnie Walker Red Label whisky en Bacardi en dienen zelf afgehaald te worden in het Henegouwse Houdeng-Gœgnies. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren